Ondernemers en Particulieren

Zoek jij een opleiding voor permanente make-up?

Steeds meer mensen zien de voordelen in van permanente make-up. Als jij nu al schoonheidsspecialist bent of jij wilt je laten opleiden in dit vakgebied, dan is het volgen van een PMU opleiding dan ook een uitstekende keus. Dit is een goede manier om meer klanten naar jouw salon te trekken! Als jij permanente make-up behandelingen aan kunt bieden naast alle standaard behandelingen van schoonheidssalons, dan heeft dit echt meerwaarde. Het zijn bovendien behandelingen waar je in één keer veel geld voor kunt vragen, dus het is zakelijk gezien ook gewoon een goede zet om hier mee aan de slag te gaan!

Verschillende soorten permanente make-up

Als jij al schoonheidsspecialist bent, dan ben je waarschijnlijk goed op de hoogte van de verschillende plekken waar permanente make-up aangebracht kan worden. Denk aan de:

  • wenkbrauwen
  • ogen
  • lippen

De meeste mensen zullen deze gebieden behandeld willen zien worden. Bijvoorbeeld omdat ze zelf heel weinig wenkbrauwharen hebben of heel lichte. Door dit wat donkerder in te kleuren, wordt het gezicht veel sprekender. Ook lijntjes om de ogen en de lippen zijn populair, aangezien dit delen van het gezicht zijn die mensen eigenlijk iedere dag opmaken. Is dit al gedaan door middel van PMU techniek, dan scheelt dit mensen iedere dag veel tijd en ze kunnen zo besparen op verschillende producten! Maar permanente make-up kan ook ingezet worden om bijvoorbeeld een stoppelbaardje te creëren. Als mensen te maken hebben met Alopecia, een aandoening waarbij al het lichaamshaar uitvalt, dan kan er op deze manier toch wat meer kleur in het gezicht gebracht worden. Als wenkbrauwen, baard- en snorhaar en wimpers uitvallen, dan blijft er weinig uitstraling in het gezicht over. Door dit met deze techniek in te vullen, krijgt iemand zijn eigen uiterlijk weer min of meer terug. Permanente make-up is dus niet alleen maar een vervanging van gewone schoonheidsproducten, het kan ook bij ziekte een oplossing bieden!

Goede opleiding

Als jij hier mee aan de slag wilt gaan, dan is het wel noodzaak om eerst een opleiding te volgen waarin je met permanente make-up leert werken. Je moet bijvoorbeeld leren welke producten van een goede kwaliteit zijn en welke je beter links kunt laten liggen. Je wilt er immers zeker van zijn dat de kwaliteit voor jaren gegarandeerd is. Daarnaast is het belangrijk dat je leert werken met de juiste technieken en dat je weet welke instrumenten je inzet bij welke behandeling. Als jij op een goede manier wilt leren werken met permanente make-up, dan is het aan te raden om een opleiding te volgen bij Nouveau Contour. Zij bieden de nieuwste technieken aan en werken op het hoogste niveau. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je echt goed opgeleid wordt en dat je later zelf ook de beste behandelingen op dit gebied aan kunt bieden. Je kunt bij hen verschillende opleidingen volgen, van een basistraining en herhalingscursus tot master classes, waarin je echt geavanceerde technieken leert van specialisten op dit gebied. Wil jij leren werken met permanente make-up, dan doe je er dus goed aan om een opleiding hiervoor te volgen bij Nouveau Contour!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *