Geen categorie

Software op maat

Voor ieder bedrijf, stichting of instelling is software op maat te maken. Op de site staat een opsomming van de mogelijkheden en die variëren van; planning, registeren gegevens, digitale formulieren, rapportages, magazijn- en voorraadbeheer, tot apps. Omdat het erg breed is heeft de site een chatfunctie, en daar kun je specifiek informeren wat software op maat voor je bedrijf, stichting, of instelling kan betekenen. In elk geval gingen vele tevreden klanten je voor, en dat is bij de reviews te lezen. Ook jouw bedrijf, stichting, of instellingen kan een handige en veilige app laten maken, dus ook voor jou is er software op maat.

E-learning via een app heeft de toekomst

Met software op maat zijn er talloze mogelijkheden. Een mogelijkheid is e-learning oftewel elektronisch leren. Op een tablet komt een app van school, en via die app kun je leren en aftoetsen. Via de WiFi van school zijn dan updates oftewel nieuwe lessen op te halen. De app kan zo gemaakt worden dat de tablet thuis geen WiFi hoeft te hebben. Dit is belangrijk, zo kan iedere leerling meekomen. In ieder geval zal dit de schooltas een stuk minder gewicht geven, en leren zal vlot en leuk gaan. E-learning is een goed voorbeeld van software op maat maar er zijn er meer.

Er zijn tal van apps te ontwikkelen, en weer aan te passen

APPelit is specialist met het ontwikkelen van apps. Maar diezelfde apps aanpassen is evenzo belangrijk, en juist het moderniseren middels updates is een specialisme van APPelit. Op de site is te lezen hoe het in z’n werk gaat. Dan is het aan jou, wat is belangrijk binnen jouw bedrijf, stichting, of instelling? Via de facilitaire dienst kun je het wensenlijstje over laten brengen naar APPelit, en zij gaan ermee aan de slag. Het ontwikkelen van een app vraagt wat tijd, maar daarna heb je alleen maar voordeel van een app die jouw organisatie bijzonder efficiënt laat functioneren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *