led scherm voor beursstand
Tips

Led scherm voor uw beursstand

Waarom zou u een led scherm huren op kopen voor uw beursstand?

Als u met uw bedrijf aan een beurs gaat deelnemen dan weet u dat er vele andere bedrijven en vaak ook concurrenten zijn die daar aanwezig zijn en dat u zich du moet proberen te gaan onderscheiden van de rest. De makkelijkste optie die veel bedrijven kiezen is om een hele grote stand  te bouwen. Zo kan niemand om uw stand heen echter heeft dit vaak ook hele hoge kosten omdat een m2 op een beurs vaak meer dan 100 euro kost.

Een goedkopere optie is om er voor te zorgen dat uw stand echt opvalt. Een van de mogelijkheden is dan om een led scherm in uw stand te plaatsen of boven uw stand te hangen.

Het voordeel van een led scherm

Het voordeel van een led scherm is dat u gelijk een presentatie kunt draaien van uw bedrijf en wat u doet. Zo verliezen uw medewerkers geen tijd om dit uit te leggen en kunnen ze gelijk diepgaande vragen beantwoorden van de klanten of ms zelf wel orders schrijven!

Er zijn speciale led schermen die zijn gemaakt om snel op en af te bouwen en die dus ideaal zijn voor beurzen. Deze led schermen bestaan uit modules die met snelkoppelingen aan elkaar zijn te koppelen. Hierdoor kan in een uur tijd 1 groot scherm worden opgebouwd waar dan content op kan worden afgespeeld.

De kosten van het huren van zo’n led scherm voor beursstand zijn natuurlijk afhankelijk van de afmeting maar ik weet dat je vanaf 1000 euro al een scherm kunt huren.

led scherm voor beursstand

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *