Geen categorie

Iets aanbouwen aan jouw huis

Nu ons geld niet gaat naar een grote zon vakantie die we in de zomer gaan doen. Houden we dit geld natuurlijk over voor iets anders. De vakantie zit er ook dit jaar in mindere maten in. Maar dat is niet erg. Als we net zo'n goede zomer krijgen als vorig jaar, of die jaren daarvoor. Dan is het in Nederland ook wel heerlijk vertoeven. Maar wat gaan we dan met ons geld doen? Want we blijven toch een volk dat ons geld wilt uitgeven.

 

Een kleine verbouwing thuis

Nu we ons vakantiegeld niet in een vakantie stoppen, gaan we het eerder in iets anders stoppen. Denk hierbij aan nieuwe meubels voor in huis. Een fijne nieuwe bank, of een grote eettafel of nieuwe stoelen om lekker in te tafelen en lang te blijven zitten. Of misschien wel een kleine verbouwing, dus sla die bouwmaterialen maar alvast in huis. Want wie weet kan je een kamer helemaal aanpakken door het helemaal te verbouwen of een aanbouw waardoor je juist die ene extra kamer krijgt en meer ruimte om te genieten van je huis. Of misschien wil je wel alleen een overkapping zodat je in de zomer langer buiten kan zitten, of wanneer de temperatuur goed is je toch buiten kan zitten wanneer er een regenbui langs komt. Of juist een schuurtje zodat je bepaalde spullen daar in kan opbergen. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kan het wel doen.

 

Waar je ook natuurlijk je geld in kwijt kan is om het gehele huis te gaan schilderen. Een nieuwe kleur op de muren doet namelijk ook wonderen. Met een likje verf lijkt alles eigenlijk al snel helemaal nieuw en ook dat is wel eens fijn. 

 

Geen zin in een verbouwing?

Dat kan natuurlijk ook. Maar je kan alsnog je geld in je huis investeren wanneer het niet naar een vakantie gaat. Denk bijvoorbeeld aan nieuw apparatuur. Een nieuwe koelkast, nieuwe vriezer of misschien wel een nieuwe wasmachine. Ook dat is natuurlijk iets waar je over na kan denken. Want we weten allemaal dat je alles eigenlijk tegelijk doet kopen. En de kans dat het allemaal ook tegelijk kapot gaat, ja die kans is dan ook redelijk groot. En het is helemaal niet zo gek. Want iedereen krijgt daar eigenlijk wel mee te maken. Dus dan is het ook helemaal niet gek wanneer je daar dan wat geld in stopt. Maar het is uiteindelijk aan jou waar je jouw geld in stopt. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *