Geen categorie

Fashion en Lifestyle op Facebook

Fashion en Lifestyle op Facebook

Tegenwoordig zitten bijna alle bedrijven van allerlei branches op Facebook. Social media is namelijk een belangrijke factor geworden in de marketing van bedrijven. Hier valt Facebook dus ook onder. Ook voor de kledingwebshops of winkels kan Facebook erg goed van pas komen om deze winkels te promoten. Op Facebook worden foto’s en video’s geplaatst. Je kan dus bijvoorbeeld heel makkelijk acties plaatsen op jouw Facebookaccount over bepaalde kledingstukken die in de aanbieding zijn. Of denk aan informatie over jouw winkel die is gesloten of juist geopend tijdens de feestdagen!

Waarom Facebook?

Zoals net ook al is genoemd zitten bijna alle bedrijven op Facebook. Niet alleen de bedrijven hebben accounts op Facebook, maar Facebook is ook geschikt voor alle doelgroepen. Dit maakt Facebook zo aantrekkelijk. Dit kan een goed effect hebben op de deze fashion en lifestylebranche. Je kan op Facebook samenwerkingen aan gaan met influencers die jouw product kunnen promoten in ruil voor gratis items of geld. Dit kan in een vorm van een winactie. Doordat zij veel volgers hebben, zien veel mensen het en wordt dit vaak gedeeld. Dit is aantrekkelijk voor de (potentiële)klanten. Zij kunnen dit delen of aan vrienden laten zien dat zij willen komen voor die actie! Zo vergroot je de naamsbekendheid van de winkel en vergroot je ook je klantensysteem.

Wat kan Chatkracht hierin bieden?

Nu is de vraag wat Chatkracht kan doen voor jou op de Facebookpagina. De chatspecialisten gaan het account van de gemeente beheren. Chatkracht kan de posts maken, binnenkomende vragen of opmerkingen van mensen onder de foto’s beantwoorden. Het kan allemaal! Chatkracht kijkt graag met je naar de verschillende mogelijkheden om je bedrijfspagina op Facebook up-to-date te houden. Dit kan op verschillende manieren: Chatkracht kan adviseren, informeren of verlichten. Chatkracht helpt je graag om jouw bedrijf en online klantenservice een niveau hoger te tillen, door klantenservice uit te besteden bij Chatkracht. Een groot voordeel is ook dat je veel meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken. Wij beheren het account, dus geen stress meer voor de horecagelegenheden in de stad!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *