cirkelzagen
Tips

Eenvoudig hout zagen

Moet je hout afkorten of zagen dan zijn cirkelzagen uitstekende zagen om deze klus uit te voeren, door het hoge toerental van de zaag wordt de zaag ook vaak gebruikt voor het zagen van verschillende houtsoorten. Door de snelheid waarmee de zaag draait, is het ook gemakkelijk om grote platen perfect recht af te zagen, de zaag is niet geschikt om figuren mee te zagen of rondingen. Maak gebruikt van de zaag door deze het werk te laten doen, hoe harder je drukt hoe minder mooi je werkstuk wordt door splinters.

Eenvoudig de zaag meenemen

Cirkelzagen heb je in verschillende modellen, de zaagtafel waarbij je een vaste plaats hebt waar je zaagt of de handcirkelzaag die je naar iedere klus mee kunt nemen. In de webshop van toolnation.nl zijn er verschillende merken zagen te koop, aan de hand van je wensen kies je een geschikt exemplaar. Ook wanneer je op zoek bent naar een tafelcirkelzaag ben je bij de webshop aan het goede adres. Vaak wordt het tafelmodel alleen gebruikt bij de grotere klussen waar je veel plaatmateriaal moet zagen.

cirkelzagen

Zagen met geleiding

Moet je een werkstuk zagen wat perfect recht moet zijn omdat je aan het aftimmeren bent, dan kun je cirkelzagen gebruiken met een geleider. Door de geleider aan de zaag te bevestigen, kun je plaatmaterialen perfect recht doorzagen. Het is wel belangrijk dat je bij verschillende soorten houtsoorten het juiste zaagblad kiest, zodat je werkstuk niet alleen recht is, maar ook netjes is gezaagd zonder te veel splinters.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *