Kerstpakketten
Zakelijk

De drie meest populaire kerstpakketten van dit moment

Wist je dat je een kerstpakket veel beter in de zomer kunt kopen dan op het laatste moment aan het einde van het jaar? Kerstpakketten zijn in de zomer vaak zelfs goedkoper dan in de decembermaand. Dat is omdat er nu gewoon veel minder vraag naar is en natuurlijk omdat een leverancier alle tijd heeft om alles voor je klaar te maken. Kerstpakketten kun je dus het beste zo rond het begin van de zomer kopen, maar in december is er natuurlijk ook nog genoeg om uit te kiezen. In ieder geval de populairste kerstpakketten op de markt zijn altijd nog wel te krijgen. Dat zijn doorgaans:

  • voedselpakketten
  • drankpakketten
  • Rituals pakketten
Groot aanbod

Voedselpakketten: de traditie

Wist je dat kerstpakketten van oorsprong met name voedsel bevatten? Via een kerstpakket gaf een werkgever of welvarend persoon vroeger vaak eten weg aan armere gezinnen. Zo is de traditie begonnen. Voedselpakketten zijn nog altijd razend populair als het om de kerst gaat.

Drankpakketten

Een drankpakket hoeft helemaal niet altijd alcohol te bevatten. We zien vaak pakketten met een lekkere fles wijn en dat is natuurlijk leuk. Maar er zijn ook toffe kerstpakketten met bijvoorbeeld heerlijke koffie of speciaalbier, of soms zelfs een mooie selectie van soorten thee. 

Rituals

Rituals pakketten

Rituals maakt heerlijke verwenproducten voor in je huis en op je lijf. Geurstokjes, douchegel, handlotion: je kunt het zo gek niet bedenken of Rituals heeft het gemaakt. Deze producten zijn heel leuk om cadeau te doen want ze zien er ook nog prachtig uit. Daarom zijn Rituals pakketten heel populair geworden als kerstpakket.